Shqipëria, tashmë partnere me TRADUKI-n

Shqipëria është tashmë pjesë e rrjetit TRADUKI, një rrjet europian për letërsinë dhe librat, ku marrin pjesë 14 vende europiane, si dhe partnere me të drejta dhe përfaqësim të plotë në këtë projekt kaq të madh: PROJEKTI TRADUKI.

Artikull i plotë www.gazeta-shqip.com