“Shtesat” dhe “Kolonat” në Bienalen e Venecias, ndryshimet socio-kulturore reflektohen në arkitekturë

Shqipëria përfaqësohet në edicionin e 14 të Bienales së Arkitekturës në Venecia me artistët e njohur Edi Hila dhe Adrian Paci. Nën titullin “Monumente të Mundshëm për të ardhme të parealizuara” propozimi shqiptar është një reflektim mbi transformimin e traditave dhe mbi arkitekturën urbane në qytetet shqiptare.

Artikulli i plotë: Sot