TKOB theu barrierat, më në fund performoi në Kosovë

Shtatëmbëdhjetë instrumentistë të Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit të Shqipërisë do të mbeten si shtatëmbëdhjetë instrumentistët që thyen një barrierë artistike, pasi që, edhe pse TKOB ka 61 vite ekzistencë, këtë distancë të viteve e thyen më në fund artistët shqiptarë që nisën koncertin me veprën e Vivaldit “Katër stinët”, në mbrëmjen e së dielës, pikërisht në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Artikulli i plotëkultplus.com