“Udhëtim i gjatë drejt natës”, drama për rrënimin me protagonistë Yllka Mujon dhe Artan Imamin

Drama “Udhëtim i gjatë drejt natës” nga Eugene O’Neill do të shënojë premierën e parë të këtij sezoni në skenën e Teatrit Kombëtar.

Artikulli i plotëSot