“Urat e Ballkanit flasin”, sjell një sërë aktivitetesh kulturore në Berat

Në kuadër të nismës globale “Kultura një Urë drejt Zhvillimit”, qyteti muze i Beratit mblodhi të shtunën një sërë personalitetesh të jetës kulturore dhe artistike të vendit tonë dhe shteteve të Ballkanit, nën morinë aktiviteteve kulturore të organizuara enkas për këtë ditë.

Artikulli i plotë: A1 Report (youtube)