Workshop “Mbrojtja e Trashëgimisë Kulturore Jomateriale dhe Inventarizimi i saj me bazë komunitetin”, 24-28 Qershor 2019 - Ministria e Kulturës
Postuar më: 24/06/2019

Workshop “Mbrojtja e Trashëgimisë Kulturore Jomateriale dhe Inventarizimi i saj me bazë komunitetin”, 24-28 Qershor 2019

Nis sot në Ministrinë e Kulturës, punëtoria “Mbrojtja e Trashëgimisë Kulturore Jomateriale dhe Inventarizimi i saj me bazë komunitetin”, e cila do të zgjasë 5 ditë nga dt.24-28 qershor 2019

 

Bashkëlidhur gjeni axhendën